Hoitaja kesäsijaisuuteen Nakkilaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle hoiva-avustajalle tai lähihoitajalle, tai alan opiskelijalle olisi nyt tarjolla KESÄTYÖ Nakkilassa sijaitsevassa ikäihmisten palvelutalossa. Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan, ja töitä on tarjolla elokuun 2021 loppuun saakka. Työ on hakijan toiveen mukaan joko osa-aikainen tai täysituntinen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kotoisa, muutama vuosi sitten avattu ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö Nakkilassa. Palvelutalossa asustaa sekä kevyemmän palveluasumisen, että ympärivuorokautisen hoivan asukkaita. Lisäksi talossa on intervallipaikkoja. Yhteensä palvelutalossa on 30 asukasta. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan tai hoiva-avustajan työhön kuuluu palveluasumisen ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan! Myös lääkehoito voi kuulua työnkuvaan, mikäli sinulla on voimassa olevat luvat.

Kohteeseen on Porin keskustasta vain 15 min ajomatka.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla joko hoiva-avustajan koulutuksen käynyt, lähihoidon opintoja jonkin verran suorittanut tai lähihoitajan tutkinnosta valmistunut henkilö. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat, ja saat työhön hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä kesäsijaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa ja rauhaisassa yksikössä. Työnkuvasi on monipuolinen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477045
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Nakkila