Hoitaja asumispalveluyksikkö Myllypuro
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Asumisen tuen Myllypuron kuntoutuskotiin. Sijaisuus täytetään viimeistään 21.6.21.

Myllypuron kuntoutuskodit on 75 -paikkainen asumisyksikkö, joka tarjoaa hoidollista asumiskuntoutusta mielenterveyskuntoutujille. Yksikköön kuuluvat yhden hengen asunnot Myllypurontiellä ja 1-3 hengen tukiasunnot Itä-Helsingissä. Kuntoutuskodit ovat kodinomaisia ja turvallisia yhteisöjä. Yksikkö valmentaa asukkaitaan selviytymään sairautensa oireiden kanssa, hoitamaan itse terveyttään ja selviytymään jokapäiväisissä arkitehtävissä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa.

Kuntoutuksen pohjana toimivat yhdessä laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma, viikko-ohjelma sekä erilaiset ryhmät. Hoitotyön viitekehyksenä on toipumisorientaatioajattelu. Hoitohenkilökunta (sairaanhoitajat ja lähihoitajat) on paikalla arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 12-20. Lisäksi moniammatilliseen työryhmään kuuluvat lääkäri, osastonhoitaja, sosiaaliohjaaja sekä osastosihteeri.

Hoitaja toimii työryhmän jäsenenä omassa tiimissään. Hän edistää asukkaiden terveyttä ja ohjaa näitä kohti itsenäisempää asumista. Hoitaja tukee ja kannustaa asukkaita mielekkääseen arkeen ja elämään näiden voimavarat huomioiden. Meillä asukkaille nimetään aina omahoitaja.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja, mielenterveyshoitaja, mielisairaanhoitaja, apu- tai perushoitaja. Valviran rekisteröinti.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta kuntouttavasta psykiatriasta.
Pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemusta.

Luemme eduksi:
Voimassa olevat PKS LOVe- lääkehoitoluvat.
Apotti-tuntemuksen.

Seuraamme rekrytointiin tulevia hakemuksia ajantasaisesti, haastattelut toteutetaan pääosin 15.6.21 iltapäivällä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Apulaisosastonhoitaja Ulla Vainio p. 0503809631 Osastonhoitaja Katja Pekkanen p. 0500467308

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/asunnottomien-tuet-ja-palvelut/asuintalot/myllypuro/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot