Hoitaja 2kk sijaisuuteen Honkajoelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle, sairaanhoitajalle tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle olisi nyt tarjolla n. 2kk sijaisuus Honkajoella sijaitsevassa ikäihmisten palvelutalossa. Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan, ja töitä on tarjolla ainakin 29.11.2021 saakka. Työ on hakijan toiveen mukaan joko osa-aikainen tai täysituntinen. Sovittaviin työvuoroihin pääsee vaikuttamaan.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kotoisa mutta moderni, muutamia vuosia sitten avattu ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö Honkajoella. Palvelutalo tarjoaa asukkailleen tehostettua, ympärivuorokautista hoivaa. Yhteensä palvelutalossa on n. 30 asukasta. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan tai sairaanhoitajan työhön kuuluu palveluasumisen ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan! Myös lääkehoito voi kuulua työhön, mikäli sinulla on voimassa olevat luvat. Jos olet sairaanhoitaja, niin voit osallistua vahvemmin myös muihin sairaanhoidollisiin tehtäviin.

Työvuoroihin saa itse vaikuttaa. Halutessasi pääset tekemään aamuja, iltoja sekä yövuoroja, tai vaihtoehtoisesti vain joitakin näistä.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla joko lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Vaihtoehtoisesti voit olla myös alan opiskelija. Lähihoidon opiskelijalta tulisi löytyä vähintään 120 osp suoritettuna, ja sairaanhoidon opiskelijalta vähintään 60 op. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat, ja saat työhösi hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa ja rauhaisassa yksikössä. Työnkuvasi on monipuolinen ja työvuorosuunnittelu on hyvin joustavaa. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta, jossa vastassasi on meidän huolehtiva tiimi; Ellen, Miia, Vilma, Aleksandra ja Josefiina. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja vuorolisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504663
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Honkajoki