Hoitaja 1,5kk kesäsijaisuuteen, Ylöjärvi
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle hoiva-avustajalle tai lähihoitajalle, tai alan opiskelijalle olisi nyt tarjolla KESÄSIJAISUUS Ylöjärven Kurussa sijaitsevassa ikäihmisten palveluasumisyksikössä! Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan kesäkuun 2021 aikana (mieluiten 21.6.2021), ja töitä on tarjolla heinäkuun 2021 loppuun saakka. Lyhyempikin työpätkä kuitenkin onnistuu, ja sijaisuus on hakijan toiveen mukaan joko osa-aikainen tai täysituntinen. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kotoisa, muutama vuosi sitten avattu ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö Ylöjärvellä. Palvelutalossa asustaa sekä hyvin itsenäisiä kevyemmän palveluasumisen, että ympärivuorokautisen hoivan asukkaita. Yhteensä palvelutalossa on n. 40 asukasta. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan tai hoiva-avustajan työhön kuuluu palveluasumisen ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan! Myös lääkehoito voi kuulua työnkuvaan, mikäli sinulla on voimassa olevat luvat. Ne eivät kuitenkaan ole pakolliset. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ma-su.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla joko hoiva-avustajan koulutuksen käynyt, lähihoidon opintoja jonkin verran suorittanut tai lähihoitajan tutkinnosta valmistunut henkilö. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat, ja saat työhön hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä kesäsijaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa ja rauhaisassa yksikössä, joka sijaitsee kauniilla luonnonläheisellä alueella. Työnkuvasi on monipuolinen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464583
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Ylöjärvi