(Poistunut julkaisusta)

Hohdepinnoittaja
C&J Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
C&J Partners Oy
C&J Partners Oy sai alkunsa maaliskuussa 2017. Kaksi nuorta myynniin ja asiakaspalvelun ammattilaista halusivat toteuttaa itseään. Ja löytää asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. ”Olimme pitkään haaveilleet omasta yrityksestä, joka olisi laadukas sekä kasvava. Samalla haaveemme on luoda itsellemme ja muille unelma työpaikka. Entisinä asiakaspalvelijoina meillä oli visio, jolla saataisiin toimiva ja onnistunut palvelukokemus asiakkaillemme. Halusimme yrityksestä meidän näköisen.
Yrityksen, jonka työntekijät arvostavat toisiaan ja toistensa tekemää työtä, sekä ovat ennen kaikkea positiivisin ja avoimin mielin liikkeellä. Aloimme perehtyä nanopinnoitukseen ja nanoteknologiaan.

Tästä syntyi Hohde-pinnoitus.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Turkuun, Varsinais-Suomen talousalueella sijoittuvaan työhön hohdepinnoitusasentajaa. Asiakkaalla tarve 1 kokopäiväiselle tekijälle ja 1 osa-aikaiselle (arvio 160h/kk).Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena, asiakkaalla tarkoitus rekrytoida tekijät omille kirjoille määräaikaisuuden päätyttyä.

Työ on fyysistä siivoustyötä työvälineinä mm. erillaiset harjat, puhdistusliinat, suihkupullot ja kemikaalit.
Asiakaskunta koostuu aluksi omakotitalo, rivitalo ja kerrostalo kuluttaja-asiakkaista, suunnitelmissa laajentua tulevaisuudessa myös yritys segmenttiin. Työ tehdään pääasiassa asiakkaan kylpyhuone / saunatiloissa nanoteknologiaa hyödyntäen. Nanopinnoite antaa käsiteltäville pinnoille suojan likaa, kalkkia, rasvaa, ruostetta ja vettä vastaan jopa 10 vuodeksi.
Odotamme sinulta
Tekijältä toivotaan työntekemisen asenteen tulleen jo äidinmaidossa, sinun asiakaspalveluhenkisyys ja sosiaalinen pelisilmä on huippuluokkaa.
Työaika on pääasiassa arkisin klo 07:00-18:00 välisenä aikana.
Tekijällä mahtava mahdollisuus vakinaistua, edetä asennuspäälliköksi ja olla samalla kehittämässä yritystä sekä uutta toimintamallia.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi työkokemus ja koulutus siivousalalta katsotaan eduksi,
myös kokemus kuluttaja-asiakas rajapinnassa toimimisesta katsotaan tässä tehtävässä vahvuudeksi.
Ajokorttiluokka B hyvä olla takataskussa, sekä oman auton käyttömahdollisuus aluksi.
Muut tiedot
Palkkaus Kipan TES (kokemuksen, asenteen ja osaamisen mukaan neuvoteltavissa).

Tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin, työvaatteet huomioiden työturvallisuuden.
Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.09.2017 mennessä.