(Poistunut julkaisusta)

Hohde-luonnonkosmetiikan myyjä, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2020-kampanjassa ja laitamme nyt jakoo vielä 10 kpl kesätyöpaikkoja Hohde-luonnonkosmetiikan tuotteiden parissa.

KUKA OLEMME

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteillemme on myönnetty CosmEthics-sertifikaatti, joka takaa asiakkaalle, että tuotteet ovat ehdottoman turvallisia eivätkä sisällä mitään ylimääräistä. Saimme myös Design from Finland -sertifikaatin tunnustuksena vahvasta suomalaisosaamisesta muotoilun alueella.

KETÄ ETSIMME

Etsimme ulospäinsuuntautuneita, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä henkilöitä tiimiimme. HOHDE-tuotteiden myyjänä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimitse asiakkaiden ihonhoitotottumuksia ja tarjota tuotteitamme varmalla, asiantuntevalla otteella. Kiinnostus kosmetiikkaa kohtaan on eduksesi, mutta kattavan koulutuksemme ansiosta ei ollenkaan välttämätöntä. Panostamme laadukkaisiin asiakaskohtaamisiin, joten olemme tukenasi koko ajan myös alkustartin jälkeen.

MITÄ TARJOAMME

Meillä on viihtyisä työilmapiiri ja työskentelet pääsääntöisesti ma-pe 08:45-16:00 aamuvuorossa, mutta halutessasi ilta-/lauantaivuorotkin onnistuvat. Pääset nauttimaan onnistumisen tunteista, yrityksemme tarjoamista loistavista kisoista ja itse käyttämään laadukkaita kosmetiikkatuotteitamme. Tällä hetkellä kisaamme hulppeasta matkasta Thaimaan suosituimpaan lomakohteeseen ja vielä ehdit mukaan! Palkkauksemme on erittäin selkeä, reilu ja kilpailukykyinen. 


Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2019 kivointa työpaikkaa! 

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi 
Voit myös soittaa suoraan:
Janiinalle 044-5264462