(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoisia putkiasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Toimintamme kehittyessä etsimme hitsaustaitoisia putkiasentajia Raaheen. Palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää alalle soveltuvan koulutuksen ja työkokemusta putkiasennustöistä sekä hitsaustaitoa. Kykenet itsenäiseen työhön ja sekä sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Toni Vähäjylkkä, p. 050 390 0461 tai sähköpostitse toni.vahajylkka@caverion.com.

Hae tehtävää 02.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.