(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoisia metallityöntekijöitä Kapasitylle Nummelaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018Työn kuvaus:
  Kapasity on yli 30-vuotias suomalainen jätealan perheyritys, jolle on kertynyt huimasti kokemusta tuhansista laitetoimituksista. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa jätepuristimia tehtaallaan Järvenpäässä sekä tuo maahan muun muuassa paalaimia, murskaimia, jäte- ja pyykkikuiluja sekä briketöintilaitteita.
   
Kapasity Oy on siirtämässä tuotantoaan isompiin tiloihin Nummelaan, ja etsimmekin nyt yritykselle useita hitsaustaitoisia metallityöntekijöitä pidempiin työsuhteisiin.
   
Toivomme sinulta levyseppähitsaajan tai muuta metallialan koulutusta sekä kokemusta eri hitsausmenetelmistä (MIG, TIG). Osaat myös tulkita valmistuspiirustuksia sekä toimia niiden mukaan. Valitut henkilöt saavat kattavan perehdytyksen tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota sekä aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan ja halua kehittää ammattillista osaamistaan.
   
Tehtäviisi kuuluu metallisten jätepuristimien ja muiden jätehuoltolaitteiden vaiheittainen kokoonpanotyö ja hitsaus. Työtä tehdään muutaman henkilön ryhmissä. Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta valmius 2-vuorotyöhön katsotaan eduksi.
   
Tarjoamme sinulle aluksi noin kuuden kuukauden työsuhdetta henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua Kapasityn palvelukseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen alan johtavassa yrityksessä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Hitsaustaitoisia metallityöntekijöitä


Sijainti:  NUMMELA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja