(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoisia koneasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Oletko kädentaitaja vailla pidempiaikaista työsuhdetta? Kiinnostaako työ kunnossapitoalalla teollisuuden parissa? Meillä olisi sinulle työpaikka tarjolla!

Haemme nyt nimittäin HITSAUSTAITOISIA KONEASENTAJIA Etelä-Pohjanmaalle.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

- Puikkohitsaus-, huolto- ja korjausosaamista monipuolisesti
- Ammatillista perustutkintoa alalta
- Kokemusta kunnossapidon tai asennuksien tehtävistä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia


Työntekijänä odotamme sinulta jämäkkää ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja tiimityöskentelyyn. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinullemahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen pitkään alalla toimineessa teollisuuden yrityksessä. Saat myös kehittymismahdollisuuksia sekä organisaation, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Mahdollisuuksiesi mukaan työ saattaa sisältää myös matkustamista koko Suomen alueella. Päätoimipiste on Kauhajoella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi