(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen työntekijä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista työntekijää Ryttylään.

Sinulla voi olla jo muutamien vuoden työkokemusta hitsaustöistä, tai olet vasta aloitteleva tekijä. Toivomme myös ymmärrystä raudoitteista.

Työ on kaksivuorotyötä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työpaikan sijainnin takia oman auton käytettävyys on suotavaa. Työsuhde on n. 3-6 kk pituinen määräaikaisuus henkilöstönvuokrauksen kautta.
 
 Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi heti, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.