(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä Lempäälään
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Värväämme töihin Lempäälään elementtitehtaalle hitsaustaitoisen, reippaan ja toimeentarttuvan työntekijän 2-vuorotyöhön. Tehtaalla tehdään metallirunkoista elementtiä, josta rakennetaan moduuleja. Työntekijän tehtäviä on mm. tehdä leikkausta ja puhdistusta, lavojen rakennusta ja pakata kuormia. Myöhemmässä vaiheessa myös elementtien kasaus, hitsaus ja tiivistys. Ei tarvitse olla luokkahitsari, mutta kokemusta hitsaamisesta pitää olla. Yleisesti kokemus teollisuudesta, rakentamisesta ja teknisistä taidoista plussaa. 

TYÖTEHTÄVÄ: Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä Lempäälään
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Lempäälä
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kesto noin 6 kuukautta. Hyvällä työntekijällä mahdolisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työ loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Kalle Sulin, 040 032 1504 tai kalle.sulin@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämössä sähkömiehenä työskentelevään Lauriin: https://youtu.be/Q8QtUMUxfw8

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.