Hitsaustaitoinen putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Oletko kokenut ja itsenäiseen työhön kykenevä putkiasennusten moniosaaja? Etsimme nyt hitsaustaitoista putkiasentajaa Jyväskylään. Hae mukaan porukkaamme!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on putkiasentajan tutkinto sekä useamman vuoden työkokemusta putkiasennustöistä sekä hitsaustaitoa. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Reijo Niemi, p. 050 390 1843. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 24.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256030
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä