(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Toimintamme kehittyessä etsimme hitsaustaitoista putkiasentajaa Helsinkiin Asunnot-yksikköömme. Työskentelet uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä.

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutuksen ja muutaman vuoden työkokemuksen kiinteistöjen putkiasennustöistä. Eduksi katsomme asiantuntevan näkemyksen alasta ja itsenäisen työskentelyotteen. Kaasuhitsaustaito, sekä ajokortti katsotaan myös eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Arto Honkarinta, p. 050 560 1697 tai sähköpostitse arto.honkarinta@caverion.com.

Hae tehtävää 20.9.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.