(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen putkiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Toimintamme kehittyessä etsimme kahta uutta hitsaustaitoista putkiasentajaa Kuopion yksikköömme. Toimenkuvaasi kuuluvat liiketoimitila- ja teollisuusympäristössä tehtävät putkiasennus-, korjaus- ja huoltotehtävät.

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista, vakaata työyhteisöä ja oivan mahdollisuuden kouluttaa itseäsi ja kehittää omaa uraasi. Tämä mielenkiintoinen ja mukavasti haastava tehtävä takaa vaihtelevia työpäiviä, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä asiantuntevan tiimin tuen. Hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit takaavat miellyttävän työympäristön. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutuksen ja vähintään viiden vuoden työkokemuksen projektiluontoisista asennuksista. Sinulla tulee olla hyvä puikko-, kaasu- ja TIG-hitsaustaito. Tehtävä vaatii myös ajokortin.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä. Sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön ja hallitset myös tietokoneen käytön perusteet. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Lasse Miettinen p. +358 46 920 4355.

Hae tehtävään 29.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.