(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen putkiasentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Helsinki

Haemme hitsaustaitoista putkiasentajaa toimivaan ja innostavaan tiimiimme! Työhönottokohde on Helsingin Pitäjänmäen ABB. Tehtävässä pääset mukaan vaihteleviin ja monipuolisiin teollisuuden putkiasennustehtäviin, pääset haastamaan itsesi ja käyttämään hyväksesi myös luovuutta ratkoessasi päivittäisiä tehtäviä. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta tiimi on vahvasti tukena taustalla. Oman kiinnostuksesi mukaan on mahdollista tehdä myös muita teollisuudessa tapahtuvia töitä esim. koneasennukset ja huollot sekä rautarakennetyöt.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää ammattikoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemuksen teollisuuden putkiasennustöistä. Eduksi katsomme asiantuntevan näkemyksen alasta ja itsenäisen työskentelyotteen. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan Tig- ja puikkohitsaustaitoa, sekä ajokorttia. Muut työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jarmo Alho p. 0400 451 435 tai Juha Kosonen p. 050 543 9742. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 18.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.