(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen putkiasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä putkiasentaja? Haemme nyt hitsaustaitoista putkiasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen LVV-asennustehtäviin Mikkeliin. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on putkiasentajan ammattitutkinto ja useamman vuoden kokemusta putki- ja huoltoasennuksista. Lisäksi tarvitset hitsaustaitoa tehtävässä menestymiseen.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jonka jälkeen pystytkin työskentelemään itsenäisesti asiakaskohteissa. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.  Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Pitkänen, p. 040 772 2436. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 9.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.