(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen mekaniikka-asentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja työkohteita? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii hitsaustaitoista mekaanista asentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työpäiväsi Päämajasi sijaitsee Vantaalla Tokap Servicen pajalla. Tulet työssäsi liikkumaan myös vaihtelevissa elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksissa. Työpäiväsi sisältävät pääasiallisesti rosterin hitsaamista TIG:illä ja puikolla. Lisäksi työhön kuuluu mekaanisia asennuksia. Viikottainen työaikasi on 40 tuntia ja työ hoituu mukavasti päivävuorossa.

Toivomme sinulta

  • Hyvää käsialaa sekä TIG:illä että puikolla hitsatessa
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Vahvaa työmotivaatiota, innostusta alaan ja halua onnistua työssäsi
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Tarjoamme

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Asiasanat: mekaaninen asentaja, manuaalinen, mekaniikka-asentaja, hitsaaja, levyseppä, koneenasentaja