(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen mekaniikka-asentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja työkohteita? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii nyt hitsaustaitoista mekaanista asentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työnkuvaus Päämajasi sijaitsee Vantaalla Tokap Servicen pajalla. Tulet työssäsi liikkumaan myös vaihtelevissa elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksissa. Työpäiväsi sisältävät pääasiallisesti rosterin hitsaamista TIG:illä ja puikolla. Lisäksi työhön kuuluu mekaanisia asennuksia. Viikottainen työaika on 40 tuntia ja työtä tehdään päivävuorossa.

Työn edellytykset

- Hyvä käsiala sekä TIG:illä että puikolla hitsatessa

- Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun asiakasyrityksen tiloissa

- Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit

- Vahva työmotivaatio, innostus alaan ja halu kehittyä työssä

Tarjoamme

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikaksi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Asiasanat: mekaaninen asentaja, manuaalinen, mekaniikka-asentaja, hitsaaja, levyseppä, koneenasentaja