(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen LVI-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Toimintamme kasvaessa kaipaamme uusia työkavereita työkohteisiimme Hämeenlinnaan ja sen lähikuntiin. Työtehtäviisi kuuluu asennus- huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä hitsaustyöt asiakkaiden kiinteistöissä. Tiimimme jo odottaa sinua, hae heti mukaan!

Työsi on liikkuvaa, päivät ovat vaihtelevia ja pääset itse vaikuttamaan tekemiseesi ja aikatauluihin. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Toimit asiakkaidemme teollisuus- ja liikekiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy tutkinto talotekniikan tai vastaavan alan opinnoista sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista LVI-asentajan tehtävistä. Lisäksi sinulta löytyy hitsaustaitoa (kirkas + musta). Kykenet itsenäiseen työhön alati vaihtuvilla tilanteissa ja sinulta löytyykin ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat mielelläsi erilaisia asiakaspalvelutilanteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tommi Lindberg, p. 050 512 5930.

Hae tehtävää 8.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!