(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen koneenasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme nyt Vantaalla sijaitsevalle Tokap Servicelle hitsaustaitoista koneenasnetajaa. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tekijöitä kaivataan useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työnkuvaus Työ hitsaustaitoisena koneenasentaja sisältää hitsaamista TIG:illä ja puikolla. Lisäksi työhön kuuluu mekaanisia asennuksia. Työtä tehdään sekä Tokap Servicen pajalla että asiakaskohteissa Vantaalla. Asiakaskohteet ovat pääasiallisesti ruokateollisuuden tuotantolaitoksia. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työtä tehdään päivävuorossa.

Työn edellytykset

Ideaalihakijamme on TIG-hitsauksen vahva osaaja, jolta löytyy kiinnostusta monimuotoiseen työhön teollisuuden tuotantolaitosten parissa. Työ edellyttääkin hitsaustaitoa ja hyvää käsialaa sekä puikolla ja TIG:illä. Materiaalina on pääasiassa rosteri. Osaaminen mekaniikka-asennuksista teollisuuden puolelta katsotaan eduksesi. Ennen kaikkea työssä tarvitset kuitenkin halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa homma kunnialla kotiin. Tokap Servicellä arvostetaan erityisesti oppimishalua, vahvaa työmotivaatiota ja rehellisyyttä. Sinulta tulisi löytyä myös silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun toimiessasi asiakasyrityksen tiloissa. Lisäksi työssä tarvitset voimassa olevat  tulityö- ja työturvallisuukortit.

Tarjoamme

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Lisäksi Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Näet videon klikkaamalla tästä.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Asiasanat: mekaaninen asentaja, manuaalinen, mekaniikka-asentaja, hitsaaja,