(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä Akaaseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu ja vakaassa kasvussa oleva yritys, joka on erikoistunut tuotantokoneiden valmistukseen. Kasvun myötä etsimme heille nyt ammattitaitoista lisävahvistusta nimikkeellä

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä Akaaseen

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana valmistustiimiä ja työtehtäviisi kuuluu hitsauksen lisäksi kappaleiden esivalmistelua ja muita kokoonpanotehtäviä. Hitsattavat kappaleet ovat paksuudeltaan 5-25 mm ja materiaalina etupäässä musta rauta. Toivomme, että MIG-hitsaus olisi sinulla hyvin hallussa ja kädenjälkeäsi kuvaisi huolellisuus. Toivomme, että sinulla on tai on ollut hitsausluokat, jotka on tarvittaessa mahdollista uusia työsuhteen alussa.

Mitä odotamme sinulta?

- Metallialan koulutustaustaa (esim. levyseppähitsaaja)
- MIG-hitsauksen osaamista, muiden menetelmien hallinta katsotaan eduksesi
- Teknisten piirustusten lukutaitoa
- Aikaisempi kokemus kokoonpanohitsauksesta katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä Akaaseen. Lisätietoja saat konsultiltamme: heidi.karkkainen@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.