Hitsaustaitoinen kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Haemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää asiakkaallemme Muurameen
Tehtävän kuvaus
Työtä tehdään ma-pe välillä päivävuorossa halliympäristössä Muuramessa. Työ on isojen kappaleiden kokoonpanoa piirrustusten mukaisesti. Tehtävä on monipuolinen, työssä esim. nostetaan, kasataan ja kiinnitetään erilaisia rakenteita sekä hitsataan kappaleet ja varusteet kiinni. Työ edellyttää monien eri työkalujen käyttöä sekä eri menetelmiä, sillä myös reikien poraaminen ja peltien liimaaminen kuuluvat työtehtäviin. Työssäsi joudut joskus kiipeilemään myös kappaleiden päällä, joten ketteryys on valttia eikä tämä ole ehkä soveltuvin työtehtävä korkeanpaikankammosta kärsiville. Työturvallisuudesta kuitenkin pidetään kiinni. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten kaikkea ei tarvitse vielä osata. Tässä työssä saat valtavan hyvää oppia tulevaisuuden varalle!
Arvostamme
  • Työhön soveltuvaa metallialan koulutusta
  • Hitsauskokemusta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Innokkuutta opetella uusia asioita
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä asiakkaalle töihin vuokratyösuhteen päätteeksi. Lisäksi WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteen ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Kerro mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Lisätietoja asiakasyrityksestä saat haastattelun yhteydessä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja:

Elina Forssell HR-konsultti: elina.forssell@workpower.fi TAI

Niina Riikonen Asiakkuuspäällikkö: niina.riikonen@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, ohutlevy, kokoonpano, asennus, hitsaus, migmag

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot