(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen huoltoasentaja - Xylem Water Solutions
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018Työn kuvaus:
  Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle putkihitsaustaitoista huoltoasentajaa.

Työtehtäviisi kuuluu Xylemin tuotteiden huollot ja asennukset. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Uudellamaalla asiakkaiden luona sekä Xylemin omassa toimipisteessä. Työtehtävissä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia mekaanisia ja sähköisiä huoltotöitä sekä asennuksia. Työt pitävät sisällään myös HST- ja RST putkien hitsausta. 

Tehtävä sopii hitsaustaitoiselle, oma-aloitteiselle ja itsenäiselle henkilölle, jolle työturvallisuus sekä huolellinen työskentely ovat etusijalla. 
Työssä menestymistä edesauttaa aikaisempi kokemus pumppujen asennuksista tai huolloista, putkihitsauksista, automaatioasennuksista sekä työskentely kiinteistöautomatiikan tai lvi-asennuksien parissa. 

Eduksesi katsotaan myös sähköpätevyydet sekä C-ajokortti. Tärkeimpiä vaatimuksia tehtävään ovat kuitenkin oppimishalu työhön, vastuunotto ja ongelmanratkaisukyky.

Xylem tarjoaa tehtäviin kattavan perehdytyksen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaiseksi haasteellisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Tomi Kolu, puh. 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.
 
Xylem-konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä. Xylem tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti yli 1600 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 45 vesialan ammattilaista.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoasentaja


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 040 640 3118


Toimipaikka:  VANTAA