Hitsaustaitoinen asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Etsimme asiakkaallemme, VTA Tekniikka Oy:lle, hitsaustaitoista asentajaa raskaan kaluston varustelu- ja asennustehtäviin. VTA Tekniikka Oy on vakavarainen kotimainen yritys, joka maahantuo, valmistaa sekä huoltaa laitteistoa raskaalle autoteollisuudelle. Yrityksen toimitila sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävänkuvaus
Raskaan kaluston mekaanikkona tehtäväkenttäsi pitää sisällään raskaan kaluston runkoon, alustaan, päällirakenteisiin ja varusteisiin kohdistuvia asennuksia ja korjauksia. Taustaltasi voit olla esimerkiksi mig-hitsaustaidot omaava automekaanikko, voimassa olevia luokkia et kuitenkaan tarvitse. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Ketä etsimme
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti ja kantaa luontaisesti vastuun kulloisenkin projektin läpiviennistä. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella.

Tarjoamme
VTA Tekniikalla pääset työskentelemään verrattain itsenäisessä roolissa monipuolisten työtehtävien parissa. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa osaamistasosi mukaan. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä kevään 2021 aikana.

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa!
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätiedot tarvittaessa:

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405

Avainsanat: automekaanikko, hitsaaja, raskas kalusto, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436560
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkkala