Hitsaustaitoinen asentaja
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Huomio! Nyt olisi monipuolinen työnkuva tarjolla! Sujuuko erilaiset asennus-, hitsaus- ja huoltotyöt metallin, mekaniikan ja hydrauliikan parissa? Löytyykö oma-aloitteisuutta ja intoa tekemiseen? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista - tässä voisi olla työ juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme HITSAUSTAITOISTA ASENTAJAA erilaisten tankkaus- ja maatukeutumislaitteiden vaativiin asennus-, muutostyö- ja huoltotehtäviin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, ja työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa kiinteiden ja siirreltävien polttoainejärjestelmien valmistus-, asennus-, muutos- ja huoltotöistä. Laitteita ja järjestelmiä on paljon erilaisia, joten ongelmanratkaisu- ja vianhakutaidoista on tehtävässä selvää hyötyä. Työtä tehdään pääasiassa Tampereen tehtaalla, mutta lisäksi on mahdollisuus työskennellä myös vaihtelevissa asiakaskohteissa ympäri Suomea.

Koulutustaustasi voi olla metalli-, ajoneuvo- tai koneenasennuksen puolelta, ja/tai jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista asennustehtävistä raskaan kaluston tai hydrauliikan parista - haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta! Tässä tehtävässä tärkeää on reipas ja yhteistyökykyinen asenne, sekä töiden suorittaminen itsenäisesti ja turvallisesti.

Eduksesi katsomme kokemuksen monipuolisista raskaankaluston asennus-/korjaustöistä, ymmärryksen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja ajoneuvosähköstä sekä ehdottomasti hitsaustaidon. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa, kotimaisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkanmaan Aluepäällikkö Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409939
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere