(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme asiakkaallemme Poriin hitsaustaitoista asentajaa.

Työnkuvaus:
Asiakas toimii keskiraskaan konepajateollisuuden parissa. Työ sisältää erilaisten kappaleiden kokoonpanoasennusta sekä myös yksinkertaista mig-hitsausta. Kappaleet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, joten standardikappalevalmistusta on hyvin vähän. Työ on hyvin itsenäistä ja hakijalta toivommekin kokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä kykyä vastuunottamiseen. Valittavalle tekijälle tullaan myös asiakasyrityksemme toimesta opettamaan mm. tankojen ja akselien syväporausta, joten halu oppia uutta ja kehittyä ovat iso etu. Aikaisempaa kokemusta syväporauksesta ei tarvitse olla, kunhan halu oppia on vahva. Työnkuvaa on mahdollista monipuolistaa uusien osa-alueiden oppimisella. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, satunnaisesti voi tulla poikkeuksia työaikoihin (erikseen sovittaessa).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta vastaavanlaisesta asennustyöstä
- piirustusten lukutaitoa
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: asennus, hitsaus, kokoonpanohitsaus, päivätyö