(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme asiakkaallemme Raumalle sekä ympäristökuntiin hitsaustaitoista asentajaa.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana asennustiimiä. Teet vaihtelevien kokonaisuuksien ja kappaleiden asennuksia sekä hitsausta erilaisissa teollisuuden ympäristöissä tai laitoksissa. Osaat lukea piirustuksia ja toimia niiden mukaan ja sinulla on aiempaa kokemusta sekä hitsaus- että asennustyöstä. Hitsausluokat putkelle tai kokemus autopuolen töistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: teollisuus, asentaja, kokoonpano, putkiasennus, hitsaus, päivätyö