(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

Asiakasyrityksemme etsii listoillensa kovalla asenteella varustettua asentajaa. Hakemamme henkilö voi olla, joko kokenut tai uransa alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on jo hieman aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Töitä tehdään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta hitsaamisen parista. Hitsausmenetelmänä on pääasiassa puikkohitsaus ja materiaali on musta levy. Muiden menetelmien ja materiaalinen tuntemus ja voimassa olevat luokat katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä arvostetun yrityksen palveluksessa. Saat mahdollisuuden luoda uraa monipuolisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä.

Laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Rasmus Hautala, rasmus.hautala@barona.fi, 0505027625.