(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme hitsaustaitoista asentajaa Imatralla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme. Yritys tarjoaa kunnossapito- ja huoltokorjauspalveluita teollisuuden eri aloille, pääosin sellu- ja paperiteollisuuteen. 

Työnkuvaus

Työssä asennat ja hitsaat erilaisia tasoja ja portteja sellu- ja paperiteollisuuden tuotantolaitoksille. Sinulla ei tarvitse olla luokkia voimassa, mutta TIG-hitsaustaito on välttämätön työssä suoriutumisen kannalta. Päivittäinen työaika on klo. 7:00 - 15:30. Työtä tehdään sisätiloissa. Käytössä on teknologiateollisuuden työehtosopimus.

Työn edellytykset

Edellytämme sinulta TIG-hitsaustaitoa, kokemusta metalliasennuksista sekä voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja. Lisäksi odotamme sinulta motivoitunutta ja reipasta asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. 

Mitä tarjoamme?

Valittavalle henkilölle tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, jossa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Pääset työskentelemään asiakkaamme siisteissä ja viihtyisissä toimitiloissa. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen Timolle. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: asentaja, tig-hitsaaja, hitsaus, Imatra