(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Toimintamme kasvaessa haemme nyt pääkaupunkiseudun Alueratkaisut-yksikköömme hitsaustaitoista asentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac-jätteenkeräysjärjestelmien hitsaus- ja asennustyöt. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, nykyaikaset ja hyvät työvälineet sekä osaavan tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka), sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta. Arvostamme kokemusta kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista. Eduksi katsotaan myös englannin- ja/tai ruotsinkielen taito.

Ennen lopullista valintaa työnhakija suorittaa näyttökokeen hitsaustaidoista. Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Petri Pouttu puh. 050 390 0183. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 05.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.