(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista asentajaa/ hitsaajaa konttien korjaukseen ja huoltoon. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää alustavasti syyskuuhun asti. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon myös tämän jälkeen.

Hakijalta toivomme reipasta asennetta ja aikaisempaa kokemusta asennuspuolen tehtävistä. Hakijalla tulisi myös olla hitsaustaitoa (MIG). Työtä tehdään pääsääntöisesti ulkona ja työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Etsimämme henkilö on reipas ammattilainen, joka on valmis joustamaan tilanteen niin vaatiessa. Auto on tehtävän osalta pakollinen, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti telakka-alueella jossa ei saa liikkua jalan. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi