(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja, Terästyö JK & JK Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Terästyö JK & JK Oy on palvellut asiakkaitaan teollisuuden kunnossapidon, teräsrakenteiden valmistuksen ja huollon töissä jo vuodesta 1991. Pitkä kokemus yhdistettynä monipuoliseen osaamiseen terästöistä sekä monipuolinen konekanta tekevät Terästyö JK & JK Oy:stä kilpailukykyisen toteuttajan monenlaisiin kohteisiin.

Etsimme nyt Terästyö JK & JK Oy:lle HITSAUSTAITOISIA ASENTAJIA kokopäiväiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Työnkuvaan kuuluu kone- ja teräsrakenneasennukset sekä tehtaalla, että erilaisissa teollisuuden kohteissa Keski-Suomen alueella. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa, mutta odotamme valmiutta myös yli- ja viikonlopputöihin.

Odotamme Sinulta:
- Tulityö- ja työturvallisuuskortteja
- Kuvien lukutaitoa
- Itsenäistä ja vastuullista työotetta

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavanlaisista töistä, mutta tärkeintä on työtä tekevä asenne sekä aito halu oppia!

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta motivoituneella tekijällä on mahdollisuus vakinaistua JK & JK Oy:lle määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuajalla ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi