(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista asentajaa Tampereelle.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta sekä jonkin verran kokemusta asennuksesta ja hitsauksesta. Työ soveltuu  hyvin myös vähemmän kokemusta omaavalle asentajalle/hitsaajalle. Tehtävässä hitsataan erilaisia teräsrakenteita. 

Toivomme:

- taitoa suunnitella omaa työtään

- tarkkaa ja huolellista työotetta

- kykyä hahmottaa tehtävää rakennetta ilman piirustuksia


Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä siistissä pajaympäristössä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja arvioitu projektin kesto on n. 4 kk, mutta työt voivat jatkua myös tämän jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.