(Poistunut julkaisusta)

Hitsaustaitoinen asentaja kaukolämpötiimiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 360 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin yli 200 000 ihmisen arkeen ja hyvinvointiin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.
 
Haemme nyt Tampereen Sähkölaitoksen Energia-yksikköön hitsaustaitoista
KAUKOLÄMPÖASENTAJAA
 
työskentelemään pääasiassa hitsaajana kaukolämpö- ja jäähdytysverkoston uudisrakentamisessa, kunnossapidossa ja vian korjauksessa. Työnkuvaasi kuuluvat myös kaukolämpö- ja jäähdytysverkoston ennakkohuolto, verkostojen käyttöönottoa valmistelevat toimenpiteet sekä verkoston erotustyöt.
 
Odotamme sinulta kaasu- ja sähköhitsaustaitoa sekä näille menetelmille suoritettuja hyväksyttyjä todistuksia pätevyydestä. Hallitset myös tietokoneen peruskäytön. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja huolehdit tarkasti työsi laadusta ja työmaan turvallisuudesta. Työn luonteesta johtuen toivomme mahdollisuutta joustaa ajoittain säännöllisen työajan ulkopuolellekin.
 
Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on kaukolämpöasentajan koulutus, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa myös työn ohessa. Katsomme eduksi työkokemuksen kaukolämpö- tai metallialalta sekä koulutuksen, joka soveltuu kaukolämpöjohtojen hitsaukseen tai liitostyöhön. C-ajokortti on tehtävässä hyödyllinen, mutta ei välttämätön.
 
Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn ammattitaitoisessa tiimissä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkölaitoksella verkkopäällikkö Marko Pajunen, p. 050 5538639 ja Adeccolla Tiinaleena Anttila p. 050 386 9841.
 
Hae tehtävää jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/hitsaustaitoinen-asentaja-kaukolampotiimiin-tampere/?ID=2159665

Asiakkaan tehtävänimike:  Kaukolämpöasentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere