(Poistunut julkaisusta)

Hitsausrobottiohjelmoija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Etsimme keskiraskaan teknologiateollisuuden puolella toimivalle asiakasyrityksellemme

HITSAUSROBOTTIOHJELMOIJAA

Edellytämme hakijalta vahvaa osaamista hitsausrobottien ohjelmoinnin puolelta ja osallistumista myöskin käytännön tuotantotyöhön. Työtehtävät keskittyvät hitsauksen automatisoinnin ja mekanisoinnin kehittämiseen. Eduksi katsotaan Offline-ohjelmointiosaaminen (esim. Delfoi Arc).

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Hitsausrobottiohjelmoija.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Henri Kiiskilään s-postilla henri.kiiskila@temp-team.fi tai puhelimitse +358 40 455 2130.