(Poistunut julkaisusta)

Hitsausoperaattori Vaasaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

HITSAUSOPERAATTORIA robottikeskukselle Vaasaan

Tehtävänäsi on käyttää robottikeskusta, saat työssäsi mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa työtäsi parhaalla katsomallasi tavalla. Robotti on uusi ja tehtävänäsi onkin ottaa se käyttöön ja ottaa robottikeskus haltuusi.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja taidot MIG/MAG -hitsauksesta, olet myös robottihitsauksen ammattilainen. Olethan myös reipas, ahkera ja omatoiminen, haluat myös oppia uutta työssäsi.

Työsuhde on vakituinen ja tarjoamme viihtyisän ja mukavan työyhteisön tehdä töitä. Hae paikkaa jo tänään, sillä työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Marilta puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Voit myös hakea tehtävää www.manpower.fi - sivujen kautta HETI tai viimeistään 4.12.2020 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.