(Poistunut julkaisusta)

Hitsausoperaattori OSTP Finland Oy:lle
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti, joten etsimme hitsausoperaattoria.

Etsimme tuotantolinjoillemme motivoitunutta ja ammattitaitoista hitsausoperaattoria. Operaattorina vastaat oman alueesi päivittäisen tuotantotavoitteen saavuttamisesta ja laadukkaasta työjäljestä asiakkaidemme parhaaksi. Työ pitää sisällään hitsausta, joissa käytettävät menetelmät ovat plasma, laser ja tig. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Työ on vuorotyötä.

KETÄ ETSIMME?

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä muiden operaattoreiden ja työnjohtajien kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

  • Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta ja osaamista esim. hitsauksesta, koneistuksesta ja/tai prosessiautomaatiosta
  • Riittävän hyvää suomen- ja/tai ruotsinkielentaitoa
  • Perustason tietotekniikkataitoja
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä

Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on loistavat työkaverit. Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, ison organisaation edut ja mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaisesti. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi Baronan sivujen kautta (www.careers.barona.fi) viimeistään 22.4.2019.