Hitsauskoordinaattori
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme

HITSAUSKOORDINAATTORIA vakinaistavaan työsuhteeseen Kuopioon.  

Asiakasyrityksemme on korkealuokkainen teräsrakentamiseen erikoistunut konepaja Kuopiossa. He ovat luotettava teollisuuden teräsrakennevalmistaja sekä kunnossapidon ja asennuksen kumppanuusyritys. Vahvuutena heillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen ja monipuolinen konekanta sekä toimintaan hyvin soveltuvat tilat.

Työnkuvaasi kuuluu hitsauskoordinaattorin tehtävät ja projektien kokonaisvaltainen hoitaminen. Valvot ja ohjeistat hitsausta konepajalla omalle henkilöstölle, olet vastuussa konepajan hitsaajien pätevöinnistä, pätevyyksien ylläpidosta sekä johdat hitsauksen menetelmäkokeita. Lisäksi laadit projektien laatuaineistoja, hitsaus- ja työohjeita sekä huolehdit näiden ajantasaisuudesta.

Tärkeänä osana päivittäistä työnkuvaasi ovat myös kokonaisuuksista vastaaminen, työnjohdolliset tehtävät sekä projektien johtaminen (mm. urakkalaskenta, kilpailutus, materiaalien hankinta, aikataulutus). Toimit siis tärkeässä roolissa hitsauksen asiantuntijana konepajalla sekä asiakasrajapinnassa.

Edellytämme hakijoilta IWE-pätevyyttä ja soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi konetekniikan insinööri), näyttöä hyvin johdetuista projekteista sekä laatujärjestelmien ja hitsauksen koordinoinnin hallinnasta. Arvostamme aiempaa kokemusta teräsrakennehitsauksesta sekä muista konepajan käytännön työtehtävistä. Toivomme, että olet perusluonteeltasi tuloksellinen, ennakoiva sekä vastuullinen. 

Tarjoamme sinulle vakinaistavan työsuhteen viihtyisässä ja ammattitaitoisessa organisaatiossa sekä mukavat työkaverit ja nykyaikaiset työvälineet. Lisäksi tarjoamme kehittymismahdollisuudet, talon työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen. 

Töiden aloitus sopimuksen mukaan, nykyinen tilanteesi huomioiden. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Tiina Pennanen puhelimitse: 050 520 2737 / sähköpostilla: tiina.pennanen@selekta.fi

Pääset jättämään meille hakemuksen alla olevasta linkistä: 

http://selekta.likeit.fi/apply/39720448

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537997
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi