(Poistunut julkaisusta)

Hitsauskoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Hallitsetko hitsauksen käytännössä ja teoriassa? Haluatko kehittää toimintaa ja päästä eteenpäin myös omalla urallasi?

Etsimme Ratesteel Oy:lle Vieremälle HITSAUSKOORDINAATTORIA vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Ratesteel Oy on vuonna 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja, joka toimittaa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen laitekokonaisuuksien muodossa.

Ratesteel Oy:n automatisoitu piensarjatuotanto ja siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat yrityksen ydinosaamisaluetta ja sitä ylläpidetään intohimoisella suhtautumisella kehittämiseen ja sitoutumisella tiiviiseen yhteistyöhön sidosryhmien kanssa.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Ratesteel Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Hitsauskoordinaattorina toimit osana laatutiimiä ja vastaat Ratesteel Oy:n hitsaustyön laadun ja työn normaalin sujuvuuden toteutumisesta ja asiakastyytyväisyydestä.
Osallistut työssäsi mm. tuotannon menetelmien ja tuotannonohjauksen kehittämiseen, vastaat hitsauksen pätevyyksien ja niihin liittyvien asiakirjojen hallinnasta, hitsausohjeiden laadinnasta ja ylläpidosta sekä hoidat päivittäistä laadunvalvontaa ja ohjausta tuotannon tasolla.

Tulet toimimaan suurimman osan ajastasi ihmisten parissa, keskellä tuotantoa, laatua valvoen ja ihmisiä ohjaten. Kehittämiskykysi ja -ideasi saat puolestaan tuoda esille projektiryhmissä, joissa viedään isoja kokonaisuuksia eteenpäin toteuttaen organisaatiossa vallitsevaa kehittämiskulttuuria.

Hitsauskoordinaattorilta toivomme tuntemusta eri hitsausmenetelmistä ja aiempaa kokemusta konkreettisesta hitsaustyöstä. Eduksi luetaan IWS-koulutus, mutta se on mahdollista suorittaa myös töiden ohella.
Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja jämäkkyyttä toimia erilaisten ihmisten ja persoonien kanssa, myönteistä suhtautumista kehittämiseen sekä itseohjautuvuutta ja oman työn organisointikykyä.

Ratesteel Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi konsernin kolmen yrityksen tuen ja mahdollisuuden edetä tehtävissäsi ja urallasi. Pääset mukaan luomaan ilmapiiriltään nuorekkaan ja vahvasti kasvavan yrityksen toimintakulttuuria ja jättämään oman kätesi jäljen tapaan tehdä töitä.

Oletko siis etsimämme ohjaaja ja kehittäjä, joka liikkuu sujuvasti keskellä tuotantoa ja on valmis luomaan uraa ja kasvamaan yhdessä Ratesteel Oy:n kanssa?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Ratesteeliin tarkemmin osoitteessa: www.ratesteel.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.