Hitsauskoordinaattori / Laatuinsinööri Fineweld Oy
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy:n asiakkaiden projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa. Lisätietoja yrityksestä www.fineweld.fi sivuilta.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa isoimmat tilaukset Northvoltilta ja Metsä Groupilta.  Northvolt on aloittanut suuren akkutehtaan rakentamisen Skellefteåhon. Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin.

Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen

HITSAUSKOORDINAATTORIA / LAATUINSINÖÖRIÄ

Tehtävässä vastaat putkistojen hitsausprosessien tarkastuksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä varmistat laadukkaan hitsausprosessin tuotannossa. Tärkeä osa työtä on tuotantopäällikön työn tukeminen sekä laadun monipuolinen hallinta ja työmenetelmien kehittäminen. Asemapaikka esimerkiksi Kokkolan tai Kalajoen konepajalla tai projektien asennuskohteessa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hitsausprosessin ja menetelmien käytännön tuntemusta. Olet toimeen tarttuva ja omaat erittäin hyvän organisointikyvyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi.    

Tarjoamme: - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittää toimintojamme
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529290
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kalajoki