(Poistunut julkaisusta)

Hitsausinsinööriä Japrotek Oy Ab:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen teollisuuden yrityksiä.   Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen Pietarsaareen

HITSAUSINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu projektitoimitusten hitsaus- ja laatusuunnitelmien laadinta ja toteutus. Tärkeä osa työtä on hitsaustoimintojen ylläpito ja kehittäminen standardien mukaisesti, hitsauksen laadunvalvonta sekä työmenetelmien kehittäminen yhteistyössä tuotantotiimin ja johdon kanssa

Odotamme sinulta insinöörin tai DI koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä IWS koulutusta. Olet luotettava, jämäkkä, järjestelmällinen ja haluat kehittää toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja. IWE koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:   - vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
                       - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet
                       - mahdollisuuden menestyä ja osallistua yrityksen kehittämiseen
                       - organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 28.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!