(Poistunut julkaisusta)

Hitsauksen työnjohtaja
Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Kansainvälinen asiakasyrityksemme Europress Group Oy hakee kauttamme hitsaamon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen isojen jätepuristimen valmistukseen 2-vuorotyöhön.

Työnjohtajana vastaat jätepuristimien hitsaamon päivittäisestä esimiestyöstä, valmistusprosessien seurannasta ja aikataulutuksesta. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja hitsaamon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Tämän lisäksi kehität tuotannon toimintamalleja ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Toimit esimiehenä noin 15 työntekijälle ja raportoit tehtävässäsi Tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tehtävistä. Katsomme kokemuksen hitsauksesta eduksi. Vahva ymmärrys tuotannon ja prosessiteollisuudesta ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Korostat työssäsi laatua sekä turvallisuutta. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön, MS Office – ohjelmat.

Olet motivoitunut, luotettava ja pienen paineen alla parhaat puolesi näyttävä vastuullinen esimies. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin esimiestehtäviin ja kykenet työskentelemään tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen kilpailukykyisellä palkalla

• kokeneen työyhteisön tuen

• tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimella 043 824 4449.