(Poistunut julkaisusta)

Hitsauksen työnjohtaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on metallialalla toimiva alihankintayritys Pirkanmaalta. Heidän tuotantotiimiinsä etsitään nyt työnjohtotehtävissä viihtyvää ja hitsauskokemuksella varustettua osaajaa nimikkeellä

HITSAUKSEN TYÖNJOHTAJA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan esimiesroolissa n. 10 hengen tuotantotiimille. Tuotantotiimissä työskentelee etupäässä hitsaajia, mutta myös metallialan muita osaajia. Työnjohtajana vastaat hitsaus- ja valmistustöiden työnjohdosta ja laadunvalvonnasta. Vastuullasi on hitsaajien pätevyyksien valvonta, hitsausohjeiden noudattamiseen liittyvä valvonta sekä dokumentointi. Lisäksi osallistut tuotannon suunnittelu- ja kehitystyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvaa metallialan koulutustaustaa
- Aikaisempaa kokemusta metalliteollisuuden työnjohdollisista tehtävistä
- Käytännön hitsauskokemusta ja hitsaustekniikoiden tuntemusta
- IWS-koulutus ja kokemus hitsauskoordinaattorina työskentelystä katsotaan eduksesi

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hitsauksen työnjohtaja.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen s-postilla inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse +358 40 719 1713 (arkisin klo 9-16).