Hitsaamon TYÖNJOHTAJA
Forssan Levy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Forssan Levy Oy
Forssan Levy Oy on vuonna 1970 toimintansa aloittanut perheyritys. Meidät tunnetaan joustavana ja luotettavana toimijana. Suunnittelemme, valmistamme, testaamme ja asennamme toimitukset kokonaisvaltaisesti. Pitkäaikaiset luottamukselliset asiakassuhteet ovat toimintamme perusta. Parannamme asiakkaidemme tuottavuutta ja turvallisuutta teknisillä ratkaisuillamme ja osaamisellamme. Laatujärjestelmämme on ISO 9001 mukainen.
Toimenkuva
Forssan Levy Oy hakee hitsaamoon
TYÖNJOHTAJAA.

Työnjohtajana toimit tuotannon työnjohto- ja asiantuntijatehtävissä, esimiehenä noin kymmenelle alaiselle. Työnkuvaasi kuuluu mm. tuotannon johtamista, suunnittelua ja laadunvalvontaa. Tehtävässä tulee hallita tuotantoon liittyvät osa-alueet mm. särmäys, laserleikkuu ja hitsaus.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä, metallialan soveltuvaa koulutusta sekä ERP- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta. Metalli- ja teknologiateollisuuden työtehtävien menestyksekäs hoitaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Rekrytoinnista ja hakuprosessista vastaa VMP Varamiespalvelu Forssa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy vakituiseen työsuhteeseen suoraan Forssan Levy Oy:n palvelukseen. Kaikki kyseistä työpaikkaa koskevat tiedustelut tulee osoittaa VMP Forssaan sähköpostilla forssa@vmp.fi tai puhelimitse (arkisin klo 9-15) 040 3075260 Jenni Puskala / Isabella Sillstén-Olufuwa.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 28.7.2019 mennessä osoitteeseen forssa@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen, toistaiseksi
Lisätietoja
Jenni Puskala, forssa@vmp.fi, 0403075260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.07.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280661
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jenni Puskala (forssa (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0403075260
  • Sijainti: Forssa