(Poistunut julkaisusta)

Hitsaamon Työnjohtaja, KJH-Comp Oy
KJH-Comp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haluatko toimia vastuullisessa asemassa yrityksessä, joka ei tingi toimitusvarmuudesta, pyrkii löytämään asiakkailleen parhaat ratkaisut sekä kehittämään jatkuvasti myös omaa osaamistaan? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä etsimme asiakasyrityksellemme KJH-Comp Oy:lle hitsaamon Työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen! Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja työsuhde solmitaan KJH Comp:n ja työntekijän välille.

KJH-Comp Oy on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja Alahärmässä, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia, että valmiita kokonaisuuksia.

Hitsaamon Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi tuotteiden oikea-aikaisista toimituksista, laadusta, henkilöstöstä ja työturvallisuudesta. Työssä pääset nauttimaan vaihtelevista ja haastavista työnjohdollisista tehtävistä, jotka antavat mahdollisuuden kehittää osaamista ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Hakijana omaat työnkuvaan soveltuvan ammattitutkinnon. IWS-pätevyys tai aikaisempi kokemus hitsausalan tehtävistä katsotaan eduksesi. Arvostamme myös ohutlevyalan kokemusta.

Odotamme sinulta joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön. Hakijana ymmärrät tiimityöskentelyn tärkeyden, työturvallisuus ja laadukas tekeminen kuuluvat työskentelytapaasi. Kommunikointikyky kollegoiden kanssa on tärkeä osa tehtävääsi. Lisäksi toivomme hakijoilta ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta!

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja työpaikasta voit kysyä Baronalta Jari Koskelta puh. 040 150 3350 / jari.koski@barona.fi