Hitsaajia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hallitsetko hitsauksen käytännössä? Haluatko kehittää omaa toimintaasi ja päästä eteenpäin myös omalla urallasi? Haluatko liittyä osaksi kasvavaa RD Group konsernia?

Etsimme Ratesteel Oy:lle Vieremälle HITSAAJIA vakituisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Ratesteel Oy on vuonna 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja, joka toimittaa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen, Normetin ja Keslan laitekokonaisuuksien muodossa.

Ratesteel Oy:n automatisoitu piensarjatuotanto ja siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat yrityksen ydinosaamisaluetta ja sitä ylläpidetään intohimoisella suhtautumisella kehittämiseen ja sitoutumisella tiiviiseen yhteistyöhön sidosryhmien kanssa.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Ratesteel Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel Oy, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät noin 120 oman alansa ammattilaista.

Miltä työt ja energisen positiivinen työyhteisö RD Groupilla näyttävät? Tutustu videolta osoitteessa https://youtu.be/ey3O660R2jo ja hae mukaan!

Hitsaajan tehtävässä tulet toimimaan piensarjatuotannossa hitsaten lähinnä Mag-menetelmällä. Hitsaus tapahtuu kuvien perusteella, joten toivomme tekijältä hyvää kuvanlukutaitoa.
Myös hitsausrobotit kuuluvat olennaisena osana tuotantoon, joten aiempi kokemus näistä tai halu opetella robotiikkaa luetaan hakijalle eduksi.

Ratesteelin tuotannon henkilöstön vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja joustavuus, jotka tuovat myös vaihtelua itse tekijän arkeen ja työpäiviin. Kehittymismahdollisuuksia ja uraa konsernissa myös tuetaan koulutusten kautta. Oma kiinnostus ja kehittymisen halu ovatkin tärkeimpiä etsittäviä ominaisuuksia pätevän hitsaustaidon ohella.

Työtä tehdään 2-vuorossa, tulevaisuuden osalta myös 3-vuorovalmiutta toivotaan.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja liity osaksi RD Groupia, jossa mielekäs työ yhdistyy mielekkääseen vapaa-aikaan!
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450372
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Vieremä