Hitsaajia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme osaavia hitsaajia asiakkaallemme eri työmaille suomessa.

Sinulta toivomme  kokemusta TIG- ja puikkohitsauksesta. Luokat tulee olla kunnossa niin kirkkaalle kuin mustalle raudalle.

Olet tunnolline ja itsenäiseen työhön pystyvä ahkera työmies/nainen. Työturvallisuus sekä tulityökortit tulee myös olla voimassa, tarvittaessa autamme niiden hankkimisessa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, reissumiehen/naisen päivärahan ja hyvää työkokemusta muiden ammattilaisten kanssa.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö ota yhteyttä rohkeasti, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi hakijarekisteriimme tai suoraan sähköpostitse: rekry.jkl@lisapalvelu.fi

 http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/38909430  Markku/ 0504683803

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385761
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Jämsä