(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme asiakasyrityksillemme Kokkolaan ja Pietarsaareen 

HITSAAJIA

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset hitsaajan tehtävät (mig, tig) sekä muut metallialan osavalmistustehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja työssä hankittua hitsaajan ammattiosaamista. Lisäksi toivomme sinulta piirustusten lukutaitoa. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja hyvän asenteen omaava tunnollinen työntekijä.

Tarjoamme vakituisen tai 3-6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Hyvän mahdollisuuden kehittää osaamista.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 13.11.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultit Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.