(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Asiakasyrityksemme etsii hitsaajia

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Hyvää hitsaustaitoa (TIG, MIG, PUIKKO mustaa rautaa)
ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
- Voimassa olevia hitsausluokkia ei tarvita
- Piirustusten lukutaitoa
- Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti

Arvostamme myös:
- oma-aloitteista, huolellista ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Työpaikka sijaitsee Riihimäellä joten oma auto on eduksi


Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.
avainsanat hitsaus, hitsaaja