(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle

HITSAAJIA

Erilaisiin ja eripituisiin työtehtäviin. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti metalli- ja teräsrakenteiden korjaus-, kokoonpano- sekä elementtihitsausta, teräsrakenneasennuksia sekä seinien tuentaa infra-kohteille. Työtehtävät tapahtuvat joko pajoilla tai liikkuvasti eri kohteissa Uudellamaalla. Työsuhteet alkavat vuokratyönä mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksen palvelukseen.

Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on monipuolista hitsaus- ja teräsrakenteiden asennuskokemusta sekä työtehtäviä tukeva koulutus. Voimassa olevat hitsausluokat, etenkin puikko-mag hitsausluokat, täytelangalla tehtävät mag-hitsaustaidot sekä muut hitsausluokat katsotaan eduksi.

Osassa työpaikkoja luokat on myös mahdollista päivittää. Mikäli sinulla on vaadittavan osaamisen lisäksi reipas työote, pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Näiden ominaisuuksien lisäksi olet hyvä tyyppi, joka osaa kohdata asiakkaat vaihtuvissa työkohteissa hyvällä palveluasenteella. Oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti katsotaan eduksi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heikkinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, mikko.heikkinen@hpheimo.fi